Nieuws
30 september 2012 - Ron Smeets

Open WebOS op de Galaxy Nexus (video)

HP presenteerde deze week de eerste non-beta-versie van Open WebOS voor ontwikkelaars. De computer fabrikant liet een demo van het nieuwe OS zien op een HP TouchSmart PC.

De knappe koppen van WebOS Ports hebben de afgelopen twee maanden gewerkt om het Open WebOS op een Galaxy Nexus aan de praat te krijgen. Het resultaat daarvan kun je in onderstaande, ietwat slecht opgenomen, video bekijken. Het OS start op, WiFi werkt maar op dit moment zijn functies als bellen of SMS'en nog niet beschikbaar.

Via, Video

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.