Toestellen
20 februari 2013 - Ron Smeets

Op zoek naar een 1e indruk met de HTC One in Londen

Gisteren werd de nieuwe HTC One in Londen gepresenteerd. De perstrip vanuit Nederland begon al vroeg. Na vertraging door mist in Londen, veel wachten, verdwalen op weg naar de lokatie (met dank aan drie London 'cabbies') en pizza eten op straat kwamen we gelukkig toch nog net op tijd aan om de presentatie en onthulling van de nieuwe HTC One bij te wonen.

Zo op het eerste gezicht was het de moeite meer dan waard. De HTC One is letterlijk een 'gorgeous' toestel. Strak, dun en erg mooi ontworpen naar mijn smaak. De nieuwe homescreen benadering van HTC Sense 5 zal voor veel HTC fans wennen zijn. Enfin, hieronder kun je een sfeerimpressie van de HTC One presentatie bekijken, compleet met mijn eerste indruk nadat ik het toestel een kwartiertje (meer tijd was er helaas niet) in mijn handen mocht houden.

http://www.youtube.com/watch?v=b7ltfZZgD6U
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.