Nieuws
21 februari 2008 - Ron Smeets

Op welk toestel zou jij willen wachten?

Oplettende bezoekers hebben wellicht al gezien dat ik een nieuwe vraag gesteld heb in onze periodieke poll.

Vorige week werd in Barcelona het Mobile World Congress gehouden. Daar zijn door de diverse toestel fabrikanten tientallen nieuwe mobieltjes gepresenteerd die de komende 12 maanden op de markt gaan komen.

Uit het aanbod van de vele tientallen toestellen heb ik de 21 belangrijkste en meest interessante geselecteerd en de vraag gesteld op welk toestel jij zou willen wachten. Ik ben zeer benieuwd welke toestellen jullie interessant genoeg vinden om er op te wachten. De Nokia N96, de Sony Ericsson X1? Of toch de Samsung Soul (U900) of de Sagem 'So Ice (My721x). Breng je stem uit en over enkele weken volgt de uitslag.

Mocht er een toestel zijn waarvan jij zegt 'Dat is 'm' en staat die er niet tussen, reageer dan in de comments zodat ik dat model ook nog kan toevoegen aan de poll.Gerelateerde links:
X1 loopt op Windows Mobile 6.1
Sagem @ MWC
Nokia lanceert de N96 in Barcelona
Nokia presenteert de N78 als opvolger van de N73
De nieuwe Nokia Navigator 6210
Sony Ericsson @ MWC deel 4: de Z770
Sony Ericsson @ MWC deel 3: G700 en G900
Sony Ericsson @ MWC, deel 2: C902 en X1
Sony Ericsson @ MWC, deel 1: W980i en C702i
MobileCowboys live vanaf het Mobile World Congress
Glofiish M810 en V900 definitief bevestigd voor MWC
Samsung MWC primeur: de Symbian based G810
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.