Nieuws
23 september 2008 - Ron Smeets

Op weg naar Zweden. . .

Vanmiddag vlieg ik naar Zweden voor het driedaagse pers event dat Sony Ericsson daar organiseert, onder andere ter gelegenheid van de opening van haar nieuwe hoofdkantoor in Lund.

Zoals ik in een eerdere posting al schreef zullen er de komende dagen diverse aankondigingen en sneak previews te zien zijn maar naar alle waarschijnlijkheid worden geen nieuwe toestellen gepresenteerd. Hoewel, sommige blogs denken daar duidelijk anders over. Ik ben benieuwd.

Hoe dan ook, vanavond staat er een PlayNow presentatie en party gepland en morgen bezoeken we het nieuwe hoofdkantoor waar de verzamelde wereldpers voldoende gelegenheid zal krijgen om diverse Sony Ericsson product-, marketingmanagers en andere bobo's te spreken. Daarnaast zijn diverse presentatie's en workshops georganiseerd met als doel ons een dag Sony Ericsson te laten beleven.

De trip wordt donderdag afgesloten met een aantal presentaties en borrel ter ere van het tienjarig bestaan van Bluetooth, van oorsprong ook een (Nederlandse) Ericsson uitvinding.

Stay Tuned!Gerelateerde links:
Toch een toestel aankondiging in Lund?
Onthulligen en sneak previews Sony Ericsson

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.