Nieuws
12 februari 2011 - Ron Smeets

Op weg naar Barcelona

Op het moment dat dit artikel online verschijnt zitten Cowboy Martijn en ondergetekende in het vliegtuig naar Barcelona waar we vanaf morgenavond uitgebreid verslag zullen doen van het Mobile World Congress.

De afgelopen week maakte ik samen met Cowboy Dennis van Beste Product al een drietal previews (deel 1, deel 2 en deel 3) en de komende dagen zullen we tientallen berichten, video's en natuurlijk ook geruchten, rondom het MWC hier publiceren. Stay tuned dus.

Natuurlijk zijn wij niet met z'n tweeën in Barcelona. Cowboy Henk is samen met Camerman Mark, ook op dit moment, onderweg met de 'voiture' vanuit Frankrijk en morgen wordt ons team nog aangevuld met Cowboys Marc, Chris en Cameraman Jöran. Daarnaast werken we ook nog samen met de boys van Beste Product, waar Cowboy Dennis deel van uitmaakt. Kortom, voldoende mankracht om het geweld van het Mobile World Congress te verslaan ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.