Nieuws
14 februari 2009 - Ron Smeets

Op weg naar Barca

Binnen nu en 24 uur (zondagavond) barst het Mobile World Congress los in Barcelona. Traditioneel verzorgt Sony Ericsson, van de toestel fabrikanten, die avond, de eerste persconferentie.

Wij zijn momenteel met vijf man sterk onderweg om uitgebreid verslag te kunnen doen van 's werelds grootste, en zonder enige twijfel ook belangrijkste event op het gebied van Mobiele Telefonie, -Technologie, -Software en -Services. Cowboys Henk, Mark, Chris, Tom en ondergetekende zullen jullie vanaf vanavond voorzien van het laatste nieuws, leuke filmpjes, sfeer impressies en natuurlijk ook alle informatie van de nieuwe toestellen die de komende dagen hier in Barcelona onthuld zullen worden. Stay Tuned!

Voor wie niet (meer) weet wat het Mobile World Congress nu exact inhoud. . . Deze video vertelt het je in 33 seconden ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.