Nieuws
23 maart 2009 - Ron Smeets

Op de foto met de FIFA wereldbeker

Het WK voetbal is nog ruim een jaar van ons verwijderd maar Sony Ericsson geeft iedere Nederlandse voetbalfan, in het bezit van een camphone, de mogelijkheid om zich op 31 maart met de FiFa World Cup Trophy in de hand te laten fotograferen.

Om kans te maken moet je asap een camphone foto maken waarop te zien is dat je een echte voetbalfan bent. Mail de foto naar prijsvraag@sonyericsson.nl onder vermelding van 2010 FIFA Winner's Trophy en misschien ben jij dan wel een van de gelukkigen die op 31 maart om 14u00 in Grand Hotel Huis ter Duin de WK Trophy in de lucht mag steken.

Meedoen kan tot en met aanstaande vrijdag (27 maart).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.