Entertainment
09 maart 2006 - Ron Smeets

Op de (camphone)foto met een model

Vergeet de 'voetbalmascotte' actie van Amstel en Voetbal punt NL. Dit is namelijk een veel 'coolere' manier om induk te maken op je vrienden.

Je maakt een foto van jezelf met je camphone en stuurt die per MMS naar OneOfTheLads, samen met de naam (of namen) van het model (of de modellen) met wie je op de foto wilt. Vervolgens maken zij een bewerkte camphone foto van jou en de dames en die krijg je dan per MMS weer retour gestuurd zodat je in de kroeg kunt opscheppen over je veroveringen van het afgelopen weekend.

OK, het lijkt misschien een beetje zielig als je het daarvan moet hebben, maar zeg nou eerlijk: dit, of een oorkonde dat je elke zondag in een Pino-pak langs de lijn bij Heracles Almelo loopt. . .

Vooralsnog is OneOfTheLads alleen nog toegankelijk voor Engelse mobiele bellers, maar ik kan me niet voorstellen dat het daar bij bijft.Gerelateerde links:
Camphone billboard maakt van iedereen een ster
Camphone foto op cover magazine
Kate Moss naar Virgin Mobile
Beroemdheden met telefoons gekiekt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.