Geruchten
15 april 2007 - Ron Smeets

Ook twee nieuwe Sony Ericsson toestellen op komst?

Op hetzelfde Zweedse Pricerunner forum waar we eerder vandaag de 'fotos' en enkele specs van twee nieuwe Nokia 6110 modellen konden bewonderen staan ook twee nieuwe Sony Ericsson toestellen.

Hiernaast staat de Shinobu, duidelijk een afgietsel van de W880i die onlangs uitkwam. De Shinobu zou wel een slider model worden van 12.5mm met 2.4 inch QVGA display, 2MP camera en UMTS met HSDPA support. De prijs: ca. 600 Euro.

Onder zie je de 'Nicole', ofwel een toestel in de 'P9XX' stijl maar zo te zien zonder wegklappend keypad. Volgens de Zweedse bron (als ik het goed lees), zou de Nicole voorzien worden van een door Sagem onworpen OS, 2 inch display, 2MP camera, 3G en 13mm dik zijn. De prijs zou onder de 300 euro komen te liggen.

Wat er van deze geruchten al dan niet blijkt te kloppen zal de tijd wel leren. . .Gerelateerde links:
Meer foto's en specs van de Sony Ericsson 'Elena' (M610i)
Review van Sony Ericsson's Walkmantopper, de W880i
De Sony Ericsson 'Sophia', Cybershot versie van de 'Ai'?
Presentatie nieuwe mobieltjes Sony Ericsson op 22 maart
Nieuwe instapmodellen van Sony Ericsson
Sony Ericsson op iPod koers?!?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.