Toestellen
22 januari 2007 - Ron Smeets

Ook een nieuwe Ultra Edition Slider van Samsung

Eerder vandaag konden we al een nieuwe Ultraplatte Samsung bewonderen. De Ultra Edition 5.9, vanaf vandaag 's werelds platste candybar GSM.

De Ultra Edition 10.9 wordt Samsung's nieuwste ultraplatte slider die maar liefst 2 millimeter dunner is dan zijn voorganger, de D900.

Ondanks de geringe afmetingen heeft de Ultra 10.9 toch een 3.2MP camera, microSD geheugenkaart, een MP3 en video speler, TV-out optie, Bluetooth met A2DP support en 80Mb intern geheugen.

Net als de Ultra 5.9 zal ook dit toestel over enkele weken in Barcelona op de 3GSM te bewonderen zijn.Gerelateerde links:
Ultradun DMB toestel van Samsung
Samsung i600: Ultra Series 3G Smartphone met HSDPA
Samsung introduceert ultraplatte HSDPA slider
Nieuwe Ultraplatte Samsung 5.9
Nu ook UMTS versie van de Samsung Ultra Edition
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.