Geruchten
15 februari 2009 - Ron Smeets

Ook een LG op zonne-energie?

Eerder deze week bevestigde Samsung al de komst van een 'groene' Smartphone en als we de berichtgeving van dit weekend mogen geloven dan staat de andere Koreaanse fabrikant ook op het punt een mobieltje op zonne-energie aan te kondigen.

Op de foto die door UnwiredView werd opgedoken zien we links het betreffende 'groene' mobieltje. Als de geruchten kloppen dan kun je met het toestel 3 minuten bellen voor elke 10 minuten dat hij in de zon ligt.

Veel meer info is momenteel nog niet voor handen. Wellicht dat we morgen meer te horen krijgen bij LG's persconferentie in Barcelona. We zullen zien.

Overigens staat rechts op de foto hierboven de Bluetooth plug-in carkit die onlangs nog in de prijzen viel tijdens de Accessory Awards. Ook dat gadget wordt volledig gevoed door zonnecellen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.