Geruchten
15 januari 2014 - Ron Smeets

Ook een gouden LG G2 in de maak?

Een jaar of 8 geleden waren 'gouden' mobieltjes even een hot (fashion) item. Nu is het bekend dat modetrends om de zoveel jaar terugkeren. Meestal zit er wel een of twee decennia tussen maar in de mobiele wereld gaat alles natuurlijk veel sneller.

Zo zien we, sinds de komst van de goudkleurige iPhone 5S, ineens weer heel veel andere fabrikanten die 'gouden' varianten van hun populaire smartphones uitbrengen. HTC deed het onlangs nog met de One en Samsung met de S4. LG lijkt met de G2 de volgende in de rij te zijn.

Onderstaande afbeelding is afkomstig uit de inkooplijsten van aziatische retailers. Mooi? Ik vind van niet, maar zoals altijd is dat een kwestie van smaak. 

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.