Toestellen
30 november 2006 - Ron Smeets

Ook een gouden Gresso luxury phone op komst

Een week of twee geleden maakten wij voor het eerst melding van de nieuwe speler in de luxe telefoonmarkt, Gresso.

Het eerste toestel dat daarvan het volgend jaar in de winkel zou komen te liggen behoort tot de zogenaamde Gresso Aura Collectie en is gemaakt van Afrikaans ‘Blackwood’ Hardhout.

Inmiddels zijn ook al de foto’s opgedoken van een tweede model in diezelfde ‘Aura’ serie, de Gresso Gold. Daarin is het African Blackwood vervangen door 18 karaats goud.

De prijzen en andere specs zijn nog niet bekend en ook de website van Gresso is nog ‘under construction’.Gerelateerde links:
Nieuw luxe GSM merk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.