Geruchten
07 januari 2007 - Ron Smeets

Ook een candybar versie van de LG Shine op komst?

De bloggers van Gearfuse hebben een foto weten te bemachtigen van wat een candybar versie zou moeten zijn van de Shine, LG's nieuwe succestoestel die binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

Het toeste zou van LG de typenaam KE770 hebben gekregen. Nu afwachten of de Koreanen deze ook meenemen naar de CES van deze week of dat het toch een gerucht blijft.

De LG Shine heeft het volgens mij in zich om uit te groeien tot de 'Chocolate' van 2007. De afgelopen maanden is de buzz rondom de nieuwste LG design slider al aardig op gang gekomen.

De Koreaanse toestelmaker lijkt met de Shine ook hetzelfde marketing pad te bewandelen als met de Chocolate. Enkele maanden geleden is ie in Korea al in de winkels verschenen en sindsdien gonzde het van de geruchten over een eventuele Europese en wereldwijde release.

Vorige week werd bekend dat de Shine binnenkort ook in Europa en kort daarna in de VS uitgbracht gaat worden. Een kopie van het pad dat de Chocolate ruim een jaar aflegde.Gerelateerde links:
Design uitvoering van de LG Shine
Nog een nieuwe LG, de Shine
LG Shine sneller naar Europa dan verwacht
LG Shine van dichtbij bekeken
Nieuwe LG camphones met Schneider-Kreuznach lenzen
LG Chocolate review: besmettelijk mooi!
Chocolate Platinum op komst
LG Chocolate groot verkoopsucces
Special edition van de Chocolate II
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.