Accessoires
25 februari 2007 - Ron Smeets

Ook een Bluetooth headset van LG en Prada

Echt spectaculair of modieus vormgegeven is deze Bluetooth headset van LG en Prada niet, maar als we MobileKorea mogen geloven wordt het wel de headset die bij de LG Prada GSM gaat horen.

Het meest opvallende aan de LG Prada headset is het display waarop je kunt zien hoeveel power de accu nog heeft en hoe hard het volume staat.

Uhhm, je moet om dat te kunnen zien de headset natuurlijk wel uit je oor halen of met spiegeltjes gaan werken ;-) Nog een foto:Gerelateerde links:
Toch hands-on met de LG Prada
LG en Prada houden van elkaar
Uitgebreide videodemo van de LG 'Prada' KE850
LG Prada (KE850) officieel aangekondigd
Eerste foto's van de LG 'Prada' GSM
Prada en LG komen met een nieuw luxe GSM merk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.