Geruchten
12 juli 2007 - Ron Smeets

Ook een 5 Megapixel Samsung G600 op komst

Eigenlijk is het voor de Koreaanse toestelmaker een stapje terug in de tijd.

Samsung had vorig jaar (en ook in 2005 al) namelijk al toestellen met 7 en zelfs 10 megapixel camera’s in haar assortiment. Helaas zijn die, voor zover ze de winkels al gehaald hebben, nooit buiten Korea of Azie in het wild gesignaleerd.

Nu, met de 5 Megapixel ‘strijd’ tussen Sony Ericsson en Nokia in volle gang, komt Samsung ook in Europa met een 5MP toestel om de hoek, de G600. Zo luiden de geruchten althans.

Het toestel, zoals het typenummer dat al doet vermoeden, lijkt uiterlijk veel op de andere ‘600’-modellen uit de Ultra Series. De G600 wordt een slider met, behalve de 5MP camera, UMTS, Bluetooth, USB, microSD geheugenkaart, Stereo FM Radio met RDS en een 2.3inch QVGA display.

Veel meer is nog niet bekend van dit gerucht dat zijn oorsprong kent op een Hongaarse site.Gerelateerde links:
Sony Ericsson 5 Megapixel Cybershot phone: K850i
Eerste foto's van de Nederlandse Nokia N95
10 Megapixel camphone van Samsung
Samsungs nieuwste heeft 7.7MP Cam en DMB
5MP cameramodule van LG
5 en 7MP camphones laten Koreanen koud
7MP Camphone van Samsung
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.