Nieuws
12 augustus 2007 - Ron Smeets

Ook brekende toetsen op de W580i van Sony Ericsson

Het begint er op te lijken dat het probleem van de brekende toetsen op de nieuwe Sony Ericsson S500i groter wordt dan dat de makers zelf gehoopt hadden.

Nadat eerst diverse groene versies van de S500i opdoken met gebroken toetsen werd de afgelopen dagen ook de eerste gele versie van dat model gespot met hetzelfde probleem terwijl Sony Ericsson eerder nog verklaarde dat de oorzak lag bij de gebruikte groene verf.

Nu is ook de eerste foto opgedoken van een (rode) W580i waarvan twee toetsen (de '1' en de '3') gebarsten zijn.(zie foto, klik voor een groter versie).

Ik ben benieuwd wat de reactie van Sony Ericsson zal zijn op deze nieuwe feiten en natuurlijk lees ik ook graag jullie reacties hierop!Gerelateerde links:
Keypad Sony Ericsson S500i breekt te makkelijk
Keyboard probleem S500i ook bij de gele versie
Uitgebreide videopresentatie van de W580i
Street Style musicphone van Sony Ericsson, de W580i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.