Toestellen
10 februari 2009 - Tom Haagmans

Ook aangekondigd: SE W395

Naast de C903 heeft Sony Ericsson nog een toestel aangekondigd: de W395. In dit geval gaat het in plaats van een Cybershot™ om een Walkman™ telefoon van het merk.

Deze telefoons kenmerken zich door het feit dat ze vooral gericht zijn op functies voor de audioliefhebber.

In het geval van de W395 gaat het dan onder andere om TrackID™, een functie waarmee je de artiest en titel van een nummer dat je hoort kunt opvragen, speciale stereoluidsprekers en een hoogwaardige stereo headset. Ook heeft het toestel speciale toetsen om de muziekspeler te bedienen.

Daarnaast is het toestel uitgerust met een FM-radio, zit er standaard een 1 GB geheugenkaart bij en is PlayNow™ arena standaard aan boord. Hiermee kun je tracks, games, thema's, achtergronden en ringtones downloaden voor je telefoon.

Zoals gezegd ligt de focus op muziek, de overige functies zijn dan ook niet bepaald om van uit je dak te gaan. Zo heeft het toestel een 2 megapixel camera, een 2" display, bluetooth en standaard organizer functies. De W395 zal eind eerste kwartaal 2009 te koop zijn in de kleuren Dusky Grey en Blush Titanium. Een prijs is nog niet bekend.

Over de auteur: Tom Haagmans