Accessoires
07 september 2014 - Ron Smeets

Onzinnige gadgets: de selfie borstel

Iemand die het praktische nut ziet van deze Selfie Brush? Hij lijkt op die borstels waarbij in achterzijde een spiegel in gemonteerd is. In deze versie stop je op die plek je iPhone 5 of 5S zodat je makkelijker selfie's kunt maken. Nou ja, je hebt een handvat maar probeer dan nog maar eens de sluiterknop aan te raken met een vinger van dezelfde hand (ja, ja, zelfontspanner, ik weet het ;))

Volgens de bedenkers biedt deze borstel / houder ook de perfecte bescherming voor je iPhone, mocht hij vallen. En natuurlijk zorgt hij ervoor dat je haar bij iedere selfie goed zit. Hij is nog niet te koop, maar mocht er iemand zijn die serieus overweegt er eentje aan te schaffen, dan moet je deze site maar in de gaten houden. 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.