Entertainment
01 maart 2011 - Ron Smeets

Onzinnig: (Fake) iPhones als kaartspel

Je kunt met een iPhone (tien)duizenden spelletjes spelen. In de App Store staan er immers meer dan genoeg, maar om het toestel zelf als speelkaart te gebruiken gaat misschien wat erg ver.

Ik bedoel, je hebt niet alleen 52 iPhones (ter waarde van zo'n 39.000 Euro) nodig om een volledig kaartspel te formeren, maar ook het schudden wordt erg lastig ;-)

Op de foto hierboven (grote versie hieronder) is te zien dat twee Chinezen (uitgaande van de bron van de foto) het wel geprobeerd hebben. De kans is groot dat ze daarvoor fake iPhones gebruikt hebben. Die zijn namelijk een stuk goedkoper, maar dan nog is het natuurlijk een behoorlijk onzinnig 'experiment'. iPhones-As-A-Deck-Of-Playing-Cards-1 Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.