Accessoires
21 juli 2010 - Ron Smeets

Onzichtbare fix voor de iPhone 4 Death Grip

Apple geeft inmiddels gratis hoesjes aan klanten die problemen hebben met de iPhone 4 Death Grip bug. Natuurlijk wil niet iedereen zo'n (lelijk) hoesje om zijn design phone ;-).

Daarom hebben de boys en girls van ZAGG een onzichtbare oplossing bedicht: de iPhone 4 antenne versie van de bekende invisibleSHIELD coating die tot nu toe alleen voor het beschermen van displays bedoeld was. Hieronder kun je een video zien hoe het werkt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.