Nieuws
01 maart 2011 - Ron Smeets

Ontwikkelaars over de Nokia / Microsoft partnership

Zagen we vanochtend al een 'blije' CEO van Vodafone Duitsland als het gaat om de samenwerking tussen Nokia en Microsoft. Hieronder komen een aantal ontwikkelaars aan het woord die hun visie op de Fins-Amerikaanse partnership geven.

De interviews zijn opgenomen op de Nokia Developer Day en op het Mobile World Congres, waar Rich Green ook al sprak en het nieuws nog heel vers was  ;-)

De reacties lopen uiteen van verbaasd tot teleurgesteld en vol verwachting van hetgeen dat de komende maanden gaat gebeuren, zowel op het gebied van toestellen als diensten en applicatie ontwikkeling.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.