Geruchten
16 mei 2007 - Ron Smeets

Ontwerptekeningen van de Sony Ericsson K900

Je moet goed kijken want de groene schetsen van wat het ontwerp zou kunnen zijn of worden van de nieuwe Sony Ericsson CyberShot camphone, op de zwarte achtergrond is ietwat onduidelijk.

Als de uiteindelijke K900 er zo gaat uitzien dan kijken we hier wel naar een echt vernieuwend ontwerp voor de CyberShot serie van de Zweeds-Japanse toestelfabrikant.

Het toestel op de tekeningen (grote versies na de klik) is namelijk niet in verticale maar horizontale richting ontworpen. Het idee daar achter zal natuurlijk alles te maken hebben met het feit dat de K-series toestellen camphones, met de nadruk op camera, zijn.

Op deze manier geeft het de gebruiker nog meer het gevoel dat hij of zij een camera-waar-je-ook-mee-kunt-bellen in de handen heeft.

Wat op de tekeningen verder nog opvalt is de aanduiding '5.0 Megapixel'

UPDATE

Een medewerker van Esato heeft eigenhandig de concept tekening aangepast. Hij heeft waarschijnlijk de reactie van 'jerry' gelezen die, terecht, opmerkte dat het toestel in zijn oorspronkelijke ontwerp niet echt handig zou zijn voor linkshandige beller ;-) Letwel: het blijven geruchten!Gerelateerde links:
Concept toestellen: Nokia N74 en Sony Ericsson K900i
Specs en foto's van de Sony Ericsson K850i opgedoken
Nieuwe Sony Ericsson Cybershot en -Walkman GSM's?
Twee nieuwe Cybershot toestellen van Sony Ericsson
Eerste 5 megapixel foto van de N95 online
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.