Geruchten
09 september 2014 - Ron Smeets

Ontwerp tekeningen van de iWatch

De kans bestaat dat Apple vanavond ook de iWatch presenteert. De eerste concepten en geruchten dateren al van heel wat jaren geleden, maar de Amerikaanse fabrikant lijkt de tijd nu rijp te vinden om ook op de trein van de slimme horloges te springen.

De afgelopen dagen zijn ontwerptekeningen opgedoken die gemaakt zouden zijn tijdens het ontwikkelproces van de iWatch.

De bron die deze foto's online gezet heeft claimt ook te weten dat de iWatch een microfoon en speaker krijgt zodat ook Siri gebruikt kan worden. Of met het horloge ook gebeld kan worden is nog niet duidelijk. Verder zou de iWatch waterdicht zijn (tot zelfs 20 meter) en wordt hij in twee uitvoeringen, die ook verschillen in grootte, en acht kleuren leverbaar.

Behalve de tekeningen werd ook een hele onduidelijke (maar duidelijk gephotoshopte) tekening van de behuizing van de iWatch gepost (derde afbeelding hieronder). De echtheid van de tekeningen is niet te achterhalen, maar ze lijken wel afkomstig van Quanta, het bedrijf dat samen (of voor) Apple de iWatch zou produceren. Enfin, voor het eind van deze dag weten we meer. 

iWatch-Tekening-Ontwerp-a iWatch-Tekening-Ontwerp-b iWatch-Tekening-Ontwerp-c

Via, Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.