Geruchten
06 juli 2009 - Ron Smeets

Ontwerp tekeningen Sony Ericsson X2 Xperia uitgelekt

Zo kom je weken lang nauwelijks iets van Sony Ericsson geruchten tegen en dan ineens worden er vier binnen 24 uur gespot. Na de Kiki, Rachel en Bao is het nu de beurt aan de X2 Xperia. OK, dat is een toestel waarvan al diverse geruchten de ronde doen, maar de Deense bron die ook twee van de drie andere Sony Ericsson geruchten van vandaag wist op te duiken komt nu met de ontwerp tekeningen van de X2 Xperia.

Oordeel zelf maar of deze tekeningen veel lijken op deze foto's die eerder al van dit toestel gespot werden.

SE-X2-Xperia-Vulcan-b SE-X2-Xperia-Vulcan-c SE-X2-Xperia-Vulcan-d SE-X2-Xperia-Vulcan-e SE-X2-Xperia-Vulcan-f SE-X2-Xperia-Vulcan-g

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.