Geruchten
07 juli 2009 - Ron Smeets

Ontwerp tekeningen Sony Ericsson Rachel en Kiki

Een nieuwe dag, diverse nieuwe Sony Ericsson plaatjes ;-) Na alle Zweeds-Japanse geruchten en lekken van de afgelopen 36 uur vond ik vanochtend nog een ontwerptekening van de Rachel en diverse tekeningen en ontwerpen van de Kiki in mijn mailbox. Hieronder kun je ze bekijken. Met dank aan de anonieme afzender.

Ik ben benieuwd wat er vandaag verder nog uit het Sony Ericsson kamp boven komt drijven ;-)

Allereerst de ontwerptekening van de Rachel: SE-Rachel-Tekening

Zoals gezegd zat er in de anonieme mail meer materiaal van de Kiki: SE-Kiki-6Views SE-Kiki-Back SE-Kiki-Front SE-Kiki-Tekeningen SE-Kiki-Tekening-2

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.