Geruchten
31 januari 2008 - Ron Smeets

Onthulling Windows Mobile 6.1 in Barcelona?

Als we de geruchten mogen geloven dan zou de nieuwste Windows Mobile versie, 6.1, wel eens officieel onthuld kunnen gaan worden tijdens de MWC persconferentie van Microsoft op 11 Februari aanstaande in Barcelona.

De bron, MSMobiles, beroept zich op het feit dat Microsoft precies een jaar geleden, tijdens hetzelfde event, Windows Mobile 6 aan het grote publiek voorstelde.

Hoewel resultaten uit het verleden natuurlijk geen garantie geven voor de toekomst is het zeker geen vreemde veronderstelling.

Hoe dan ook, wij zullen erbij zijn op 11 Februari. Stay Tuned!

Via: IntoMobileGerelateerde links:
Screenshots van opvolger Windows Mobile 6
Windows Mobile 6 officieel aangekondigd
Videodemo van Windows Mobile 6.1
Windows Mobile 7 en 8 worden echt beter
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.