Tablets
27 augustus 2012 - Ron Smeets

Onthulling Samsung's hybride Windows 8 tablet op de IFA

De kans bestaat dat Samsung later deze week, tijdens de IFA in Berlijn, naast de Galaxy Note II ook haar eerste hybride Windows 8 tablet gaat onthullen.

Deze geruchten werden de afgelopen uren versterkt door het opduiken van een teaser kiekje en de uitspraak van Samsung Notebook op facebook dat de lancering van deze tablet 'om de hoek ligt'. 

De foto (zie hieronder) en de uitspraken op facebook ("Don't worry, it's just around the corner...") laten eigenlijk weinig ruimte voor speculatie. Op de teaser staat namelijk letterlijk 'Ready to be smart? IFA 2012, Berlin'. De Windows 8 tablet van Samsung wordt dus een zogenaamd hybride Series 5 model met een afneembaar toetsenbord en een 11 inch scherm. De eerste prototypes daarvan doken in juni al op.

Of Samsung haar Series 5 tablet zal onthullen tijdens het UnPacked event op woensdagavond is niet bekend, maar die kans lijkt wel groot. Over een paar dagen weten we meer. Hieronder staat nog een teaser kiekje en een dito video die Samsung eerder al publiceerde.

Samsung-Windows-8-Tablet-Teaser-IFA-2012 Samsung-Windows-8-Tablet-teaser-a

http://www.youtube.com/watch?v=sk8hNsdwbFM

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.