Geruchten
14 juni 2010 - Ron Smeets

Onthulling Samsung Wave 2, Wave 2 Pro en Omnia Pro 4 nabij

Morgen (15 Juni) start de CommunicAsia 2010 Expo en daar zullen de (Aziatische) toestel fabrikanten ongetwijfeld weer enkele nieuwtjes onthullen.

Volgens de laatste geruchten zou Samsung in Singapore de Wave 2, Wave 2 Pro (beiden met Bada), Omnia Pro 4 (Windows Phone) en een of meerdere Android's gaan onthullen. Van die laatste zijn mogelijk de eerste foto's en een typenummer, de i5500, al gespot (zie hiernaast en -onder).

Tja, gezien het feit dat Samsung eerder al beloofde dat men nog dit jaar zo'n 10 Bada toestellen op de markt gaat zetten kan de presentatie van de opvolgers, of broers en zussen, van de Wave natuurlijk niet al te lang meer op zich laten wachten ;-)

Van al deze toestellen is verder nog niets bekend qua specs en zo, maar over enkele uren zullen we waarschijnlijk meer weten. Samsung-CommunicAsia-Rumor-1406-b Samsung-CommunicAsia-Rumor-1406-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.