Geruchten
25 november 2010 - Ron Smeets

Onthulling PlayStation Phone op 9 december?

De afgelopen weken is de PlayStation Phone niet alleen in het geruchtencircuit opgedoken maar ook in uitspraken van de hoogste Sony Ericsson bobo, CEO Bert Nordberg. Ook de Franse Chief, Pierre Perron, was onlangs in het nieuws met uitspraken dat het vooralsnog onwaarschijnlijk is dat Sony Ericsson een Windows Phone 7 toestel en/of Tablet op de markt zal brengen.

Diezelfde Pierre heeft de Franse pers uitgenodigd voor een presentatie op 9 december. Op de uitnodiging zijn de bekende PlayStation 'knoppen' te zien, samen met een vijfde 'knop' waarop een telefoonsymbooltje staat. Zou dit dan de dag worden waarop de PlayStation Phone gepresenteerd wordt?

In de uitnodiging staat daar natuurlijk, in detail, niets over vermeld, maar Sony Ericsson schrijft wel dat de aankondiging van 9 december er eentje wordt waar velen al heel lang op zitten te wachten. Mocht het inderdaad kloppen, dan hoop ik wel dat Sony Ericsson de PlayStaion Phone nog vóór de Kerst in de winkels heeft liggen. Kunnen we meteen zien hoe goed (of slecht) hij het 'doet' vergeleken met de concurrentie op zowel mobiel als 'gameboy' gebied ;-) Hieronder nog een grote afbeelding van de uitnodiging zoals die door deze Franse site ontvangen werd. Frans-psp-phone-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.