Geruchten
05 december 2009 - Ron Smeets

Onthulling opvolger HTC Hero op Mobile World Congress

De afgelopen dagen gaan al geruchten over de komst van een mogelijke opvolger van de HTC Hero met een fysiek qwerty toetsenbord.

De nieuwe directeur van HTC in Zweden, Patrik Andersson, heeft zich in een interview met IT24 laten ontvallen dat de Taiwanezen op 15 Februari aanstaande, tijdens de geplande persconferentie van de fabrikant, de opvolger van de HTC Hero zullen onthullen. Of dat een model wordt met een qwerty toetsenbord heeft hij er niet bij gezegd.

Letterlijk zei Patrik het volgende: "Uppföljaren till Flaggskeppet Hero premiärvisas på mobilmässan i Barcelona den 15 februari och dyker upp i svenska butiker kort därefter."

Volgens Google Translate komt dat neer op: "Een vervolg op Het vlaggenschip Hero onthuld op gsm-beurs in Barcelona op 15 februari en zal verschijnen in het Zweeds winkels kort daarna."

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.