Geruchten
15 maart 2009 - Ron Smeets

Onthulling HTC Maple op de CTIA?

Begin deze maand doken de eerste foto's en een video op van de HTC Maple. Volgens de geruchten en kijkend naar het toestel zelf, zou dit de opvolger van de Excalibur moeten worden.

Een Chinese krant meldt dit weekend dat HTC besloten zou hebben om het toestel tijdens de CTIA (1 t/m 3 April in Las Vegas), zeg maar de Amerikaanse versie van het MWC, officieel te onthullen. De krant beroept zich op informatie van 'bronnen binnen HTC'.

Wat mij betreft hoeft de Maple ook niet echt naar Nederland te komen. Voor een dergelijk toestel, candybar met volwaardig qwerty toetsenbord, zijn genoeg alternatieven beschikbaar zonder dat je aan Windows Mobile gebonden wordt. Denk aan de BlackBerry Curve of Nokia E71.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.