Nieuws
16 september 2008 - Ron Smeets

Onthulligen en sneak previews Sony Ericsson

Volgende week zal ik aanwezig zijn tijdens het Global Press event dat door Sony Ericsson op 23 en 24 september georganiseerd wordt in haar nieuwe hoofdkantoor in Lund, Zweden.

Behalve de nodige presentaties, workshops en gesprekjes met diverse marketing medewerkers en ontwikkelaars belooft de Zweeds-Japanse toestel fabrikant gedurende het twee daagse evenement ook enkele 'sneak previews' te onthullen.

Wat er gepreviewd gaat worden is nu natuurlijk nog een kwestie van gissen. Ideeën of suggesties? Laat een reactie achter.

Tijdens een speciaal PlayNow event, op 23 september, zullen er bovendien enkele officiele aankondigingen plaatsvinden.

Op 25 september bezoeken we bovendien het Bluetooth Event ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Bluetooth. Ook daar zullen enkele nieuwtjes gepresenteerd worden.

Klinkt goed (en ook leuk) allemaal. Ik ben benieuwd. Stay tuned!Gerelateerde links:
Welke zou jij kiezen? De X1 of de N96?
Sony Ericsson X1 XPERIA vanaf 30 September te koop
Sony Ericsson G705 nu ook officieel
Nieuwe Sony Ericsson aankondiging binnen twee weken
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.