Entertainment
13 april 2007 - Ron Smeets

Ontevreden mobiele beller brengt toestel terug

Maar, zoals te zien op bovenstaande foto, hij nam niet de moeite om uit zijn auto te stappen en strandde vervolgens in de draaideuropening van de Koreaanse mobiele provider SK Telecom.

Aanleiding voor deze radicale actie was de onvrede over de klantonvriendelijkheid van SK Telecom inzake een klacht over een niet goed werkende nieuwe Samsung GSM.

Toen de man na 16 telefoontjes en 2 bezoeken aan de winkel afgescheept dreigde te worden met een ander model toestel dan degene die hij gekocht had, en dus niet goed werkte, knapte er iets en besloot hij dus maar om het toestel eigenhandig te retourneren. . .Gerelateerde links:
Ontevreden beller eet simcard op!
Samsung en Apple onder vuur in Korea
Consumentenbond lanceert ConsumentAlarm
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.