Nieuws
20 februari 2014 - Ron Smeets

Onsmakelijke foto voor oneindig processor nieuws van Samsung

Het grootste nieuws dat de grootste Koreaanse smartphone fabrikant over enkele dagen in Barcelona te melden heeft betreft natuurlijk de Samsung Galaxy S5. Daar zal op maandag de meeste aandacht naar uit gaan.

Toch heeft Samsung nog meer te melden. Op het twitter account van Samsung Exynos dook vannacht een ietwat onsmakelijke teaser foto op voor 'oneindig' Exynos nieuws in Barcelona.

Onsmakelijk omdat de Koreaanse fabrikant daavoor een foto van een stierengevecht gebruikt. Als er één ding op deze foto namelijk niet oneindig is, dan is het wel het leven van de stier in het plaatje. Op z'n minst een rare fotokeuze, of ben ik de enige die het zo bekijkt?

Maar goed, Samsung gaat ons in Barcelona dus ook nog verblijden met Exynos processor nieuws. Of dat de eerste 64-bit modellen van eigen makelijk zullen zijn, of zogenaamde custom core processoren? Dat zal moeten blijken. De fabrikant geeft verder nog weinig prijs. De begeleidende tekst op twitter helpt daarbij ook niet: "Continuing our market-leading innovation and leadership, we bring you our latest innovations. Please stay tuned."

Via: Twitter

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.