Nieuws
19 september 2005 - Ron Smeets

Onroerendgoed koning Trump als ringtone

Multi-miljardair Donald Trump heeft besloten een graantje te willen meepikken van de huidige ringtone-hype.

In samenwerking met Warner Music worden een aantal ringtones geproduceerd met de stem van ome Trump zelf. Met 'gevatte' teksten als "Je kunt maar beter opnemen want voor je het weet is weer een kans op succes verkeken", probeert de miljardair de gemiddelde mobiele beller te laten denken dat ze behalve een ringtone tegelijkertijd ook advies krijgen voor zakelijk succes.

Mmmh, zou iemand dat echt geloven, of is Donald op zoek naar extra inkomsten om zijn alimentatie aan Ivana te kunnen blijven betalen ?!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.