Wearables
20 juni 2016 - Ron Smeets

Only in America: Een nieuwe Apple Watch voor 49 dollar Maar je moet wel ook even een nieuwe iPhone kopen

De Apple Watch is niet bepaald goedkoop. Ze beginnen bij 369 euro voor de 'Sport' variant en kunnen oplopen tot ruim boven de 15.000 voor de gouden 'Edition' modellen met luxe bandjes. Aanbiedingen zijn er wel eens, her en der, maar dan bespaar je hooguit enkele tientjes.

Klanten van Best Buy in de VS kunnen deze hele week een Apple Watch Sport (het kleinere, 38mm, model) oppikken voor 49 dollar. Kijk, dát zijn nog eens aanbiedingen. De korting van 250 dollar geldt overigens ook op de meeste andere uitvoeringen van de Apple Watch.

Er is echter wel een kleine 'catch'. De aanbieding geldt alleen in combinatie met de aanschaf van een nieuwe iPhone 6S of 6S Plus. Da's nou weer minder leuk. Ach ja, het is toch alleen een aanbieding die voor de Amerikanen geldt. Mocht je de komende dagen (de aanbieding is geldig tot en met 25 juni) in de VS vertoeven en toch een nieuwe iPhone nodig hebben... neem er dan gelijk een Apple Watch bij. Die kun je hier in Nederland dan weer eventueel voor veel meer dan 50 dollar doorverkopen ;)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.