Nieuws
30 augustus 2005 - Ron Smeets

Online zendmast straling bekijken

In Engeland hebben 7 gemeenten samen met Vodafone gehoor gegeven aan de groeiende onzekerheid van het publiek over de intensiteit en de gevolgen van de straling in de nabijheid van GSM masten.

Vodafone meet in de betreffende gemeentes voortdurend de stralingsnivo's van haar masten en de resultaten daarvan worden via de gemeentelijke, openbare, websites gepubliceerd.

Blijft natuurlijk de vraag in hoeverre Vodafone de diverse gemeenten en hun websites van de juiste informatie zal voorzien om te voorkomen dat de onrust hierdoor alleen maar toeneemt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.