Nieuws
03 februari 2011 - Ron Smeets

Online versie van de Android Market is nu 'live'

Het was al aangekondigd, maar nu staat de online (web) versie van de Android Market ook daadwerkelijk live.

Google heeft er een overzichtelijk geheel van gemaakt met veel grafische en tekstuele informatie over de beschikbare apps, ingedeeld in handige categorieën.

Ik heb er even doorheen 'gebladerd' en moet zeggen dat de Android Market op mij in ieder geval een gebruiksvriendelijkere indruk maakt dan die van Apple. Als je ingelogd bent, dan kun je de apps kopen (al dan niet gratis) en wordt hij ook meteen naar je Android toestel gepushed. Kudo's! Android-Market-Web

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.