Nieuws
07 april 2014 - Ron Smeets

Online talkshow KPN over 4G in Nederland

Formeel worden morgen de laatste van de ruim 3000 omgebouwde 4G masten geactiveerd. KPN roept in commercials al enkele weken dat hun 4G netwerk nu heel Nederland dekt (95% van de bevolking) en dus vind de provider de tijd rijp om met enkele experts in een online talkshow van gedachten te wisselen over de zin van 4G.

Op dinsdag 8 april kun je vanaf 13u30 een uur kijken naar een door Humberto Tan gepresenteerde live aflevering van Netwerkcafe.tv met Eelco Blok (KPN), Ben van den Burg (Triple IT) en Boris van de Ven (GameKings).

In de uitzending worden enkele praktische toepassingen van 4G besproken en KPN zal ingaan op het verloop van de 4G uitrol. Wil je meekijken, dan moet je dinsdagmiddag naar deze link surfen op je PC, laptop, tablet of 4G toestel (met voldoende datategoed ;-)) Hieronder kun je alvast een korte teaser van de uitzending bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.