Nieuws
10 februari 2010 - Ron Smeets

Online huishoudboekje van Yunoo nu ook mobiel toegankelijk

PERSBERICHT - Yunoo, het online huishoudboekje, heeft nu ook een mobiele versie van haar applicatie gelanceerd, Yunoo Mobiel.

Hiermee hebben Yunoo-gebruikers nu ook onderweg altijd toegang tot hun financiële status.

Yunoo Mobiel biedt in één applicatie een compleet overzicht in de persoonlijke financiën. Met zelf in te stellen widgets bepaalt de gebruiker welke informatie op het dashboard getoond moet worden. Daarnaast biedt de applicatie een compleet transactieoverzicht met slimme zoekfunctie, een budgetoverzicht, historisch saldo-overzicht en de mogelijkheid om contante betalingen toe te voegen aan het kasboek.

Yunoo Mobiel is platformonafhankelijk ontwikkeld. Geen verschillende applicaties dus voor verschillende mobiele telefoons, maar één mobiele applicatie die gratis en zonder aparte downloads via de mobiele browser bereikbaar is. Hiermee garandeert Yunoo ook een beveiligde (SSL) verbinding. De mobiele versie is, net als de bestaande dienst van Yunoo, gratis toegankelijk.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.