Toestellen
09 juni 2008 - Ron Smeets

Online demo's van de Nokia E71 en E66 uitgelekt

Beide toestellen wachten nog (steeds) op de officiele introductie door de Finse fabrikant maar de afgelopen weken duiken steeds meer foto's en andere informatie van de Nokia E71 en E66 boven water.

De nieuwste 'lek' betreft de online (flash) demo's van beide toestellen. Kijk hier voor de E71 en hier voor de E66. In deze zogenaamde tutorials worden zo ongeveer alle functies van dichtbij bekeken en uitgelegd.

Hoewel beide tutorials al bijna een dag online staan kan ik me goed voorstellen dat Nokia er in de komende uren alles aan gaat doen om ze offline te halen. Tenzij de Finnen dit lek bewust hebben geopend natuurlijk.Gerelateerde links:
Nieuwe live foto van de E71 opgedoken
Nieuwe foto's van de Nokia E71 en E66
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.