Nieuws
18 juni 2007 - Jeroen de Hooge

Online back-up van je mobiele gegevens

Backup-online van KPN is natuurlijk reuze handig, zo raak je nooit die belangrijke bestanden van je pc kwijt omdat alles online is opgeslagen. ZYB is voor je mobiele telefoon ongeveer hetzelfde concept alleen net ietsjes meer.

Er is de mogelijkheid dus om via een online portal een back up te maken van al je gegevens op je mobiel, verder kan je contactgegevens gemakkelijk op de PC bewerken om ze vervolgens te synchroniseren met je mobiel of andersom. Ook krijg je de mogelijkheid om de gegevens op je mobiel te delen met andere ZYB gebruikers, op die manier kan je een community creëren rondom je telefoongegevens.

Het is mogelijk altijd en overal een back-up van je gegevens te maken, het is sinds deze week in het Nederlands gelanceerd en uitvoerig getest met alle operators. De dienst bevindt zich nu nog in de beta fase.

Je kan je eigen gegevens gebruiken om de dienst uit te proberen of een simpele demo starten om de mogelijkheden snel te bekijken.

Leuk initiatief, de moeite waard om even uit te proberen

Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.