Accessoires
25 oktober 2006 - Ron Smeets

Onhandige pet voor je pod

Er zijn van die gadgets waarbij je in één oogopslag ziet dat ze zullen floppen. De iSoundCap, of 'pet voor je pod', is er zo eentje.

Behalve dat die iPod knobbel op je achterhoofd er natuurlijk niet uit ziet is het ook nog eens een uitdaging om tijdens het rennen je iPod te bedienen.

Uhhm tijdens het rennen? Ja, want iSoundCap noemt deze pet het ultieme gadget in combinatie met de in de VS o zo populaire Nike+iPod kit, die in Europa vanaf Januari te koop zal zijn.

Wat mij opvalt is dat bij de actiefoto's van de iSoundCap je vrijwel niemand echt in actie ziet. Waarschijnlijk omdat de pet veel te snel van je knikker flikkert! ;-)

De iSoundCap is onder andere in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de nieuwe iPod Nano serie en kost $22,95, maar ik zou hem fijn laten liggen. . .Gerelateerde links:
Wie de schoen past. . . stopt z'n GSM er in
Apple Special Event, de onthullingen!
Armband voor sportieve walkmanphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.