Toestellen
29 november 2007 - Ron Smeets

Ongeveer 1000 kopers in de rij voor de Franse iPhone

Tijdens de lancering van de iPhone in Frankrijk, gisteravond, stond voor de Orange winkel op de Champs-Elysées een rij van zo'n 1000 klanten te wachten om als een van de eersten in Frankrijk een iPhone te bemachtigen.

Hoeveel toestellen er uiteindelijk over de toonbank gegaan zijn tijdens de eerste uren nadat de winkel open ging is nog niet bekend, maar 1000 wachtenden is in ieder geval meer dan dat ik verwacht had.

Hieronder staan enkele foto's, gemaakt door Le Journal du Geek.Gerelateerde links:
Ulocked iPhone kost €749 in Frankrijk
Franse simlock vrije iPhone goedkoper dan Duitse?
O2 verkoopt enkele tienduizenden iPhones in Engeland
iPhone verkoop in Duitsland start vrijdag 9-11 om 00u01
Franse iPhone toch naar Orange
iPhone nu ook officieel voor Frankrijk
Geld verdienen met in de rij staan voor een iPhone
Sony: 'Europeanen zijn gewend om in de rij te staan'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.