Nieuws
02 oktober 2006 - Ron Smeets

Ongelimiteerd bellen met T-Mobile

Klanten van T-Mobile in de VS kunnen vanaf nu kiezen voor een zogenaaamd 'MyFaves' abonnement waarbij ze 's avonds en in de weekenden ongelimiteerd kunnen bellen met 5 vrienden of familieleden.

Het fraaie aan deze aanbieding is dat de 5 (mobiele) nummers geen T-Mobiles nummers hoeven te zijn. Natuurlijk gokt de provider, die op de vierde plaats staat in de VS, er wel op dat hierdoor ook de andere kant van de lijn uiteindelijk zal kiezen voor eenzelfde abonnement.

De 'MyFaves' actie is, na het dumpen van Catherine Zeta Jones, een van de eerste merkbare resultaten van T-Mobiles aankondiging dat men in de VS op zoek is naar een nieuw image.Gerelateerde links:
T-Mobile gaat UMA uitrollen in de VS
Gratis WiFi van T-Mobile in de VS
Mobiel abonnement van $500 per maand
T-Mobile komt met onbeperkt mobiel internet
D-Telekom ontzenuwt verkoopgeruchten
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.