Toestellen
08 mei 2015 - Ron Smeets

OnePlus Two wordt duurder dan zijn voorganger CEO noemt een prijs van rond de 400 dollar

De OnePlus One wordt deze zomer de opgevolgd door de OnePlus Two. Zoveel is al een tijdje zeker. Geheel in lijn met de trend die CEO Pete Lau zelf in gang gezet heeft; het mondjesmaat loslaten van informatie over het nieuwe toestel, zijn nu de het prijskaartje en de definitieve processor bevestigd.

Op zijn Weibo account schreef Lau dat hij 2499 Yuan, ongeveer 400 dollar, wel een redelijke prijs voor het nieuwe toestel vindt. Dat betekent dus dat de opvolger van de OnePlus One ongeveer 100 dollar duurder wordt dan de oorspronkelijke prijs van het eerste toestel. Letwel, onlangs verhoogde OnePlus ook al de prijs van de 'oude' One vanwege de tegenvallende (lees: hoge) dollarkoers.

Lau bevestigde ook de eerdere geruchten dat de OnePlus Two uitgerust wordt van een Snapdragon 810 processor. Meer liet hij dit keer niet los. Eerdere, onbevestigde, berichten spraken over een 5.5 of misschien zelfs wel een 6 inch QHD scherm, 3GB RAM en een vingerafdruk scanner. Of dat klopt zal moeten blijken uit volgende teaser posts van de CEO ;)

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.