Nieuws
29 augustus 2014 - Ron Smeets

OnePlus stapt af van 'kopen op uitnodiging'

De OnePlus One was vanaf dag een alleen te koop op uitnodiging. Die kon je onder andere bemachtigen via een van de vele 'wedstrijden' die de fabrikant online en op social media sites organiseerde.

In een chat sessie op het Android forum van Reddit heeft OnePlus laten weten dat ze in oktober zullen starten met een 'normale' verkoop van de OnePlus One.

Dat wil zeggen; je kunt het toestel vanaf dan gewoon kopen zonder uitnodiging maar de voorraden zullen aanvankelijk redelijk beperkt blijven en kopers zullen dus rekening moeten houden met wachttijden. Alleen wacht je dan niet meer op een uitnodiging maar op de levering van het toestel. Gezien de grote belangstelling voor de OnePlus One is het nog maar de vraag welk systeem beter is. Kreeg, of won, je namelijk een uitnodiging dan betekende dat ook dat er een exemplaar beschikbaar was en dus relatief snel geleverd kon worden.

Reddit Forum

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.