Toestellen
27 mei 2015 - Ron Smeets

OnePlus onthult volgende smartphone op 1 juni Volgens de fabrikant is het tijd voor verandering

Over de komst van de OnePlus Two, of hoe hij dan ook mag heten, wordt al meer dan een jaar gespeculeerd. Vermeende afbeeldingen en mogelijke specs van dat toestel deden al de ronde in de verschillende geruchtenmolens. De fabrikant was enkele maanden geleden al redelijk duidelijk door te zeggen dat hij in de zomer van 2015 het daglicht zou gaan zien.

Welnu, gisteravond heeft OnePlus via twitter bekend gemaakt dat 1 juni de datum is waarop meer duidelijk zal worden. Volgens de fabrikant is het (hoog) tijd voor verandering en het veroorzaken van een nieuwe schokgolf in de 'tech industry'. Het zal mij benieuwen.

De afbeelding laat eigenlijk weinig te raden over. Je ziet namelijk een deels uitgegumde OnePlus One. De vraag is nu alleen nog of OnePlus de volgende smartphone gewoon meteen voor iedereen bereikbaar maakt en niet opnieuw met uitnodigingen gaat klooien.

https://twitter.com/oneplus/status/603229111352451072
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.