Toestellen
26 juni 2015 - Ron Smeets

OnePlus onthult de '2' tijdens een Virtual Reality event op 27 juli Helaas voorlopig weer alleen op uitnodiging te koop

Er zijn de afgelopen maanden eerder al wat data de revue gepasseerd maar nu heeft de fabrikant zelf de knoopt doorgehakt. De OnePlus 2 zal op 27 juli gepresenteerd worden. Ja, de naam wordrt dit keer dus een cijfer en niet het woord voor 'twee'. Het toestel zal tijdens het event op 27 juli in Virtual Realty aan de wereld getoond worden.

Er wordt gesproken over de mogelijkheid om het toestel van alle kanten te kunnen bekijken en proberen, tijdens de VR lancering. voor zover ik het kan achterhalen heb je wel een VR bril / headset nodig om de '2' in VR te kunnen beleven. OnePlus levert haar 'cardbox VR headset' binnenkort gratis (plus de verzendkosten).

A VR launch lets you stand right next to our team and our fans as we unveil our new flagship. You’ll be able to look around as you check out the phone in a new way and maybe even find a few hidden Easter eggs. It’s a new way of thinking about a product launch. We aren’t talking at you; we are talking with you.

Helaas zal de OnePlus 2 voorlopig ook weer alleen op uitnodiging te koop zijn. Dat is en blijft een vervelende manier om een toestel in de markt te zetten.

Formeel is het bij ons overigens al 28 juli (04u00 in de ochtend) als de presentatie om 19u00, Californische tijd, begint. Je zult de wekker dus heel vroeg moeten zetten, of gewoon wakker blijven als je van de spanning toch niet kunt slapen ;)

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.